Kyllingebryst i airfryer: Lækker opskrift på 25 minutter

Rasmus Barslund
lækkert kyllingbryst i airfryer

Er du også vild med kylling, men træt af tørre og kedelige kyllingebryster? Så skal du prøve den her opskrift! Med en airfryer kan du trylle selv de mest trætte kyllingebryster om til saftige, velsmagende stykker kød med en dejlig sprødhed.

Hemmeligheden ligger i den varme, cirkulerende luft, som giver en effekt, der minder om frituring - men helt uden at bruge en masse olie. Faktisk skal du kun bruge ganske lidt olie for at opnå et fantastisk resultat. Og med de rette krydderier kan du pifte dine kyllingebryster op, så de bliver alt andet end kedelige.

Mange tror fejlagtigt, at en airfryer er besværlig at bruge eller svær at rengøre - men det er langt fra sandheden! Det er faktisk utrolig nemt at tilberede mad i en airfryer, og de fleste modeller kan gå direkte i opvaskemaskinen bagefter. Så det er virkelig en win-win situation.

Og selvom denne opskrift er enkel, kan du sagtens lege med smagen og prøve dig frem med dine egne kombinationer af krydderier. På den måde kan du skabe din helt egen signaturret, som både er sund, lækker og nem at lave.

Så hvis du går og drømmer om saftige kyllingebryster med en perfekt sprød overflade, men ikke gider bruge en masse tid og energi i køkkenet - så er det på tide at prøve kræfter med airfryeren! Jeg lover, at du vil blive positivt overrasket over, hvor nemt og lækkert det kan være. Lad os komme i gang med opskriften!

lækkert kyllingbryst i airfryer

Sprøde Kyllingebryster i Airfryer

Forb. tid 5 minutter
20 minutter
Samlet tid 25 minutter
Ret Hovedret
Antal 4 portioner
Kalorier 239 kcal

Ingredienser
  

  • 4 kyllingebryster
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 tsk paprika
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk løgpulver
  • 1 tsk salt
  • 1/2 tsk friskkværnet sort peber

Sådan gør du

  • Tør kyllingebrysterne med køkkenrulle og skær dem evt. i tyndere skiver på langs.
  • Bland alle krydderier sammen med salt og peber i en lille skål.
  • Pensl kyllingestykkerne med olivenolie på alle sider. Vend dem derefter i krydderiblandingen, så de dækkes godt.
  • Læg kyllingestykkerne i en enkelt lag i airfryer kurven. Sørg for at de ikke rører hinanden.
  • Bag kyllingen ved 180 grader i 15-20 minutter, alt efter tykkelse. Vend dem halvvejs i tilberedningen.
  • Tjek at de er gennemstegt ved at skære i det tykkeste stykke. Kødsaften skal være klar. Giv dem evt et par minutter mere.
  • Tag kyllingen ud og lad den hvile et par minutter. Server straks mens de er varme og sprøde!

Noter

Tør kyllingebrysterne med køkkenrulle og skær dem evt. i tyndere skiver på langs.
Bland alle krydderier sammen med salt og peber i en lille skål.
Pensl kyllingestykkerne med olivenolie på alle sider. Vend dem derefter i krydderiblandingen, så de dækkes godt.
Læg kyllingestykkerne i en enkelt lag i airfryer kurven. Sørg for at de ikke rører hinanden.
Bag kyllingen ved 180 grader i 15-20 minutter, alt efter tykkelse. Vend dem halvvejs i tilberedningen.
Tjek at de er gennemstegt ved at skære i det tykkeste stykke. Kødsaften skal være klar. Giv dem evt et par minutter mere.
Tag kyllingen ud og lad den hvile et par minutter. Server straks mens de er varme og sprøde!

Næringsinfo

Servering: 100gKalorier: 239kcalKulhydrater: 1gProtein: 35gFedt: 10g
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram