Bacon i airfryer: Nem og sprød bacon opskrift

Rasmus Barslund
Bacon i airfryer opskrift

Er du også vild med sprødt bacon? Enten til morgenmad eller som topping på en lækker burger? Så skulle du prøve at lave det i din airfryer! Det er simpelthen den nemmeste og lækreste måde at stege bacon på.

Det fede ved airfryeren er, at den cirkulerende varme luft gør baconet ekstra sprødt og smagfuldt - næsten som ristet bacon fra panden. Og så slipper du for fedtsprøjt og griseri på komfuret. Baconfedtet drypper bare ned i bunden, så det er superlet at gøre rent bagefter.

Tricket er at lægge baconstykkerne i et enkelt lag i kurven. De må gerne overlappe lidt, for de svinder alligevel under stegningen. Men undgå at stable dem oven på hinanden, ellers bliver de ikke sprøde over det hele.

Stegetiden kommer lidt an på, hvor tykke dine baconskiver er, og hvor sprøde du godt kan lide dem. Som regel er tynde skiver perfekte efter 8-10 minutter ved 200 grader. Tykkere skiver skal måske have 10-12 minutter. Så hold lige øje med dem den første gang, du prøver.

Det geniale er, at du ikke engang behøver at vende baconstykkerne undervejs. Den varme luft sørger for, at de bliver jævnt stegt på begge sider. Nemt og lækkert, ikk'?

Så hvad venter du på? Test denne smarte metode næste gang, du laver bacon. Uanset om det er til en lækker "full English breakfast", som sprød topping på salater og burgere eller bare som en god snack. Dit bacon bliver perfekt hver evig eneste gang!

Bacon i airfryer opskrift

Sprødt Bacon i Airfryer - Nemt og Lækkert!

Er du også vild med sprødt bacon? Enten til morgenmad eller som topping på en lækker burger? Så skulle du prøve at lave det i din airfryer! Det er simpelthen den nemmeste og lækreste måde at stege bacon på.
Forb. tid 2 minutter
Tilb. tid 10 minutter
Samlet tid 12 minutter
Ret Hovedret, Morgenmad
Antal 4 portioner

Ingredienser
  

  • 200 g Baconskiver

Sådan gør du

  • Put baconstykkerne i airfryer-kurven i et enkelt lag. Det er okay, hvis de overlapper lidt.
  • Sæt airfryeren på 200 grader.
  • Steg tynde skiver i 8-10 minutter og tykke skiver i 10-12 minutter, indtil de er gyldenbrune og sprøde.
  • Hiv baconet ud og lad det dryppe af på køkkenrulle.
  • Server med det samme som del af morgenmaden eller brug det som sprød topping.

Noter

Gode råd:
- Stegetiden kan godt svinge lidt, alt efter hvilken airfryer du har, og hvor tykt dit bacon er skåret. Så hold lige øje med det de første par gange.
- Du skal hverken forvarme airfryeren eller vende baconet undervejs.
- Husk at tømme airfryeren for overflødigt baconfedt efter brug og tør kurven af. Så er den klar igen.
Velbekomme! Bacon har aldrig været nemmere og sprødere end med denne smarte airfryer-metode. Prøv den af - det bliver måske din nye yndlingsmåde at lave bacon på.
Har du prøvet opskriften?Fortæl os hvad du synes!

Velbekomme! Bacon har aldrig været nemmere og sprødere end med denne smarte airfryer-metode. Prøv den af - det bliver måske din nye yndlingsmåde at lave bacon på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift Vurdering




De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram