OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill Test & Anmeldelse

Rasmus Barslund
OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill
Score
Tilberedningsevne
Bliver maden sprød og ensartet tilberedt?
4.5
Brugervenlighed
Er airfryeren nem at betjene?
4
Rengøring
Er den let at rengøre efter brug?
4
Præcision
Hvor præcis er temperatur- og tidsstyringen?
3.5
Værdi
Får du nok for pengene ift. funktioner og kvalitet?
4.5
Samlet
4.1
Hurtig Vurdering
OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill er en alsidig og effektiv airfryer med høj kapacitet på 8 liter fordelt på to skuffer, der giver sprøde og lækre resultater, men interfacet kan være lidt besværligt at sætte sig ind i til at starte med.
Fordele
  • Stor kapacitet
  • Effektiv tilberedning
  • To skuffer
  • Nem rengøring
Ulemper
  • Lidt ujævn varme
  • Sparsom manual
  • Besværligt interface

Hvor godt tilbereder den maden?

Jeg har testet OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill airfryeren grundigt med en bred vifte af forskellige retter for virkelig at afprøve, hvor alsidig den er. På menuen har været alt fra kylling, paneret fisk og bagværk til kartofler og rodfrugter.

Overordnet set blev maden virkelig sprød og lækker takket være den kraftige varmecirkulation på 2700W. Især kylling og pommes frites blev fantastisk sprøde udenpå og dejligt møre og saftige indeni. Airfryeren klarede sig også flot med bagværk og grøntsager.

Dog oplevede jeg ved nogle tilberedninger, at varmen var en smule ujævnt fordelt, så nogle stykker blev en anelse mere brune end andre. Men det var ikke et kæmpe problem.

Samlet set er jeg meget imponeret over tilberedningsevnen på tværs af alle de forskellige madtyper, jeg har kastet efter den. Uanset om det er kød, fisk, grønt eller bagværk, så leverer den sprøde og lækre resultater. Derfor giver jeg den høje 4,5 ud af 5 stjerner på dette punkt.

Er den brugervenlig?

Selve betjeningen af OBH Nordica airfryeren foregår via et touch-panel med knapper til at indstille temperatur, tid og vælge mellem de forskellige programmer. Displayet viser tydeligt temperatur og tid.

Men jeg synes godt, at interfacet kan virke lidt uoverskueligt i starten med de mange forskellige ikoner og indstillingsmuligheder. Manualen er desværre også ret sparsom på informationer om, hvad det hele betyder.

Så der er lidt en indlæringskurve i starten, før man bliver helt fortrolig med alle funktionerne og finder ud af, hvad de forskellige ikoner står for. Men når man først har lært den at kende og er blevet dus med indstillingerne, så er den ret ligetil at navigere rundt i.

Jeg giver den 4 ud af 5 stjerner på brugervenlighed. Det trækker lidt ned, at interfacet ikke er helt intuitivt fra start, men ellers er den nem nok at betjene, når man lige kommer ind i det.

Er den nem at rengøre?

Rengøring af OBH Nordica airfryeren er heldigvis ret ligetil. Både de to skuffer og risten har slip-let belægning, så mad ikke brænder så nemt fast. Og de kan tages ud og gå i opvaskemaskinen, hvilket er super praktisk i en travl hverdag.

Dog kan der godt samle sig lidt fedt og madrester i bunden og i hjørnerne af selve airfryeren, som kræver lidt ekstra skrubning med en fugtig klud eller svamp at få væk.

Men overordnet set er den nem at holde ren, især fordi skufferne bare kan smides i opvaskeren. Så på rengøringsvenlighed lander den også på 4 ud af 5 stjerner herfra.

Hvor præcis er den?

OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill

For at teste præcisionen og ensartetheden af temperaturen, målte jeg med et stegetermometer under tilberedning af pommes frites ved 200°C. Her svingede temperaturen med omkring 10-15 grader i top og bund, hvilket forklarer den lidt ujævne bruning, jeg oplevede ved nogle retter.

Så temperaturen er ikke helt 100% præcis og ensartet hele vejen igennem. Men de fleste retter bliver nu stadig fine og jævnt tilberedt, så det er ikke noget, der ødelægger oplevelsen eller resultatet.

Jeg lander på 3,5 ud af 5 stjerner, når det kommer til præcision. Det er ikke helt i top, men acceptabelt og på niveau med de fleste andre airfryere i samme prisklasse.

Er den god værdi for pengene?

OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill ligger i den lidt dyre ende for en airfryer med en vejledende pris på omkring 1500 kr. Men taget i betragtning at den har en stor kapacitet på hele 8,3 liter fordelt på to skuffer, en kraftig 2700W motor og ekstra grillfunktion, så synes jeg faktisk, at man får rigtig meget for pengene her.

Byggekvaliteten virker også rigtig solid med holdbare materialer hele vejen igennem. Og med det alsidige brug, vi har haft af den, så ser jeg den som en god investering, der kan holde i mange år.
Så alt i alt vil jeg sige, at den er pengene værd, hvis man vil have en rummelig, alsidig og kraftfuld airfryer, der kan klare lidt af hvert. Jeg giver den 4,5 ud af 5 stjerner på værdi for pengene.

Konklusion

OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill

OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill er en virkelig solid og alsidig airfryer, der kan tilberede mange forskellige typer mad med sprøde og lækre resultater. Den høje kapacitet på 8 liter fordelt på to skuffer gør den velegnet til større familier eller dem, der gerne vil lave større portioner ad gangen.

Interfacet kan godt være lidt kringlet at sætte sig ind i til at starte med, og varmen er ikke helt 100% præcis og jævn. Men bortset fra det, er det en yderst effektiv, brugervenlig og rengøringsvenlig airfryer, der giver god værdi for pengene i den lidt dyre ende af markedet.

Hvis du leder efter en rummelig og alsidig airfryer, der kan klare alt fra pomfritter og kylling til bagværk og grøntsager med sprøde resultater, så er OBH Nordica Dual Easy Fry & Grill et rigtig godt bud. Derfor ender jeg med at give den en flot samlet vurdering på 4,2 ud af 5 stjerner. Den mangler dog lige det sidste for at snige sig mellem de bedste airfryere pt.

Specifikationer

MærkeOBH Nordica
Kapacitet 8.3 L
Effekt 2700 W
Temperatur (Maks) 200 °C
Antal Skuffer 2
Vægt 7.8 kg
Højde 30.6 cm
Dybde 40 cm
Bredde 42 cm
EgenskaberAftagelig skål, Opvaskemaskineegnet, Non-slip fødder, Timer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram