Ninja Foodi Max AF400 Air Fryer Test & Anmeldelse

Rasmus Barslund
Ninja Foodi AF400
Score
Tilberedningsevne
Bliver maden sprød og ensartet tilberedt?
5
Brugervenlighed
Er airfryeren nem at betjene?
5
Rengøring
Er den let at rengøre efter brug?
5
Præcision
Hvor præcis er temperatur- og tidsstyringen?
5
Værdi
Får du nok for pengene ift. funktioner og kvalitet?
4
Samlet
4.8
Hurtig Vurdering
Ninja Foodi Max AF400 er en fantastisk alt-i-én airfryer, der leverer på alle parametre: præcis tilberedning, stor kapacitet, brugervenlighed og holdbarhed.
Fordele
  • To separate tilberedningszoner
  • Stor kapacitet på hele 9,5 liter
  • 6 alsidige madlavningsfunktioner
  • Nem at betjene og rengøre
Ulemper
  • Optager en del bordplads
  • Prisen er i den høje ende

Hvor godt tilbereder den maden? 5/5

Vi har testet Ninja Foodi Max AF400 til en bred vifte af retter for at presse den til det yderste - og den har imponeret os gang på gang. Uanset om det er sprøde pommes frites, saftige kyllingestykker, fish and chips eller endda bagværk som boller og kager, leverer denne airfryer fantastiske resultater.

Pommes frites og nuggets kommer ud dejligt sprøde udenpå og bløde indeni, uden at svømme i olie. Kylling og andre kødretter bliver perfekt stegt med en saftig konsistens og gylden, sprød overflade. Selv mere delikate retter som dampede grøntsager eller fisk kommer ud møre og velsmagende.

En af de store fordele ved Ninja Foodi Max er de to separate tilberedningszoner, der giver en utrolig fleksibilitet. Du kan tilberede to forskellige retter ved forskellige temperaturer og tider - og få dem klar samtidigt takket være smart synkronisering. Det åbner op for uanede muligheder og gør det nemmere end nogensinde at servere komplette, lækre måltider direkte fra airfryeren.

Er den brugervenlig? 5/5

Ninja Foodi AF400 indstillinger closeup

Som nybegynder til airfrying kan det virke lidt overvældende med alle de forskellige funktioner og indstillinger. Men Ninja har formået at gøre betjeningen af Foodi Max utrolig enkel og intuitiv, selv for førstegangsbrugere.

Kontrolpanelet er logisk opbygget med tydelige ikoner og knapper til de forskellige funktioner. Det er let at navigere og vælge mellem de seks tilberedningsprogrammer, justere temperaturen og indstille separate tider for hver tilberedningszone.

Den medfølgende brugsanvisning er grundig, letforståelig og fuld af gode tips til at få det bedste resultat uanset ingredienser. Ninja har også samlet en inspirerende opskriftsbog, der viser alsidigheden af airfryerens muligheder.

Detaljer som de aftagelige, non-stick kurve og riste og den smarte synkronisering af tilberedningszonerne vidner om en gennemtænkt brugervenlighed, der gør den daglige madlavning til en leg.

Er den nem at rengøre? 5/5

En af de store fordele ved en airfryer i forhold til en traditionel frituregryde er, hvor nemt det er at rengøre den bagefter. Og her skuffer Ninja Foodi Max bestemt ikke.

Alle de aftagelige dele som kurve, riste og plader har slip-let belægning, så madrester ikke brænder fast. De kan gå direkte i opvaskemaskinen og er rene på ingen tid. Selve hovedenheden har en glat, aftørringsvenlig overflade, der nemt kan holdes ren for stænk og sprøjt.

Sammenlignet med at skrubbe en almindelig ovn eller gryde, er rengøringen af denne airfryer hurtigt overstået. Det gør det ekstra attraktivt at bruge den ofte uden at skulle afsætte en masse tid til rengøring bagefter.

Hvor præcis er den? 5/5

For at blive klogere på airfryerens præcision lavede vi en række tests, hvor vi målte den faktiske temperatur i tilberedningszonerne med et præcisionstermometer. Og resultaterne var imponerende.

Ninja Foodi Max leverer en meget nøjagtig og stabil temperatur i begge zoner, uanset om det er ved lav varme til langsom tilberedning eller i de højeste temperaturindstillinger til grillning og bruning. Afvigelserne var konsekvent under 5°C i forhold til det indstillede.

Varmelegemet og blæseren er optimeret til at fordele den varme luft jævnt i hele friteringsområdet, så der ikke er kolde hjørner eller områder med overophedning. Det giver en ensartet tilberedning, sprødhed og bruning hver gang.

Er den god værdi for pengene? 4/5

Ninja Foodi Max AF400 er uden tvivl en af de dyrere airfryere på markedet. Men den er også en af de mest avancerede og alsidige. For den pris får du en kompromisløs maskine med stor kapacitet, utallige funktioner og ikke mindst fremragende tilberedningsresultater.

Tænk på alle de forskellige køkkenapparater, denne ene airfryer potentielt kan erstatte: frituregryde, ovn, grillpande, løse riste og fade… I det perspektiv er prisen ikke længere afskrækkende. Faktisk kan Ninja Foodi Max ende med at spare dig både tid, plads og ikke mindst penge i det lange løb.

Det er en investering i sundere madlavning uden at gå på kompromis med smag og konsistens - men det er også en investering i bekvemmelighed i en travl hverdag. Den høje pris vil afskrække nogle, og har man mere begrænsede behov, kan det være smartere at vælge en enklere og billigere model. Men for dem, der vil have det ypperste indenfor airfrying, er Ninja Foodi Max AF400 alle pengene værd.

Konklusion

Ninja Foodi Max AF400 er en airfryer i absolut særklasse, der imponerer på alle parametre, vi har testet den på. Tilberedningen er fremragende på tværs af alle madkategorier - sprødt, saftigt og velsmagende. De to separate tilberedningszoner og seks alsidige funktioner giver en uovertruffen alsidighed og fleksibilitet.

Maskinen er gennemtænkt og utrolig enkel at betjene takket være det intuitive kontrolpanel og smarte features. Samtidig er rengøring en smal sag med de non-stick, opvaskemaskinetålende dele.

Vores eneste anke er den høje pris, der vil afskrække nogle købere. Men for alle, der leder efter det ypperste indenfor airfrying og ønsker en kompromisløs alt-i-én maskine, er Ninja Foodi Max AF400 alle pengene værd. Det er en investering, der efter vores mening vil tjene dig godt i årevis.

Med topkarakter på alle vigtige parametre og en samlet score på imponerende 4.8 ud af 5, kan vi varmt anbefale Ninja Foodi Max AF400 til alle, der vil bringe deres airfrying til nye højder. En sikker vinder i vores test!

Specifikationer

MærkeNinja
Kapacitet 9.5 L
Effekt 2470 W
Temperatur (Maks) 240 °C
Antal Skuffer 2
Vægt 8.8 kg
Højde 32.5 cm
Dybde 27 cm
Bredde 41.5 cm
EgenskaberAftagelig skål, Opvaskemaskineegnet, Non-slip fødder, Timer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram