Sage
Sage

Sage er et australsk mærke, der laver højkvalitets køkkenudstyr med fokus på kaffemaskiner og andre køkkenmaskiner. I nogle lande kendes mærket som Breville, men i Europa markedsføres det som Sage.

Deres produkter er kendt for at kombinere avanceret teknologi med brugervenligt design. Sage's kaffemaskiner spænder fra simple espressomaskiner til mere avancerede modeller med indbyggede kværne og automatiske mælkeskummere.

Ud over kaffemaskiner laver Sage også andre køkkenprodukter som blendere, foodprocessorer og ovne. De er kendt for deres innovative tilgang og har ofte unikke funktioner, der skiller dem ud fra konkurrenterne.

Sage henvender sig til madentusiaster og kaffeelskere, der vil have professionel kvalitet i hjemmekøkkenet. I Danmark er mærket blevet populært blandt forbrugere, der er villige til at betale lidt ekstra for kvalitet og smarte funktioner.

De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram