Rocket logo
Rocket

Rocket er et italiensk firma, der er kendt for at lave eksklusive espressomaskiner til hjemmebrug. De blev grundlagt i 2007 og har hurtigt opbygget et ry for at lave maskiner af høj kvalitet med et iøjnefaldende design.

Deres maskiner er kendetegnet ved deres retro-inspirerede look med blankt rustfrit stål og klassiske detaljer. Rocket lægger stor vægt på både funktion og æstetik, så maskinerne ikke bare laver god kaffe, men også ser godt ud i køkkenet.

Rocket henvender sig primært til kaffeentusiaster, der vil have en maskine, der kan lave espresso på cafe-niveau derhjemme. Deres maskiner er typisk i den dyrere ende, men prisen afspejler kvaliteten og det håndlavede præg.

I Danmark er Rocket blevet populært blandt folk, der tager deres hjemmelavede kaffe alvorligt og gerne vil investere i en maskine, der både performer godt og ser flot ud.

De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram