Rancilio
Rancilio

Rancilio er et italiensk firma, der har specialiseret sig i at lave professionelle espressomaskiner siden 1927. De er kendt for deres høje kvalitet og pålidelighed i kaffebranchen.

Selvom de primært laver maskiner til cafeer og restauranter, har Rancilio også en serie af hjemmemaskiner for seriøse kaffeentusiaster. Deres "Silvia" model er særligt populær og anses for at være en af de bedste semi-professionelle espressomaskiner til hjemmebrug.

Rancilio er kendt for deres robuste konstruktion og evne til at lave konsistent god espresso. De lægger vægt på præcis temperaturkontrol og tryk, hvilket er afgørende for at lave den perfekte kop.

Mærket henvender sig hovedsageligt til professionelle baristas og dedikerede kaffeelskere, der vil have cafe-kvalitet derhjemme. I Danmark finder man ofte Rancilio-maskiner i specialiserede kaffebarer og hos kræsne kaffedrikkere.

De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram