Melitta
Melitta

Melitta er et tysk firma, der har været med til at forme vores kaffekultur siden 1908. De er nok mest kendte for at have opfundet papirkaffefilteret, som stadig bruges i mange hjem i dag.

Firmaet laver alt fra simple filterkaffemaskiner til mere avancerede espressomaskiner. De er kendt for at lave pålidelige produkter til rimelige priser, hvilket gør dem populære blandt almindelige kaffedrikkere.

Ud over kaffemaskiner producerer Melitta også kaffebønner, filtre og andre kaffetilbehør. Deres filterposer er nærmest blevet synonymt med filterkaffe i mange lande, også i Danmark.

Melitta henvender sig til en bred gruppe af kaffedrikkere - fra dem, der bare vil have en hurtig kop om morgenen, til dem der går lidt mere op i deres bryg. Deres produkter findes i de fleste supermarkeder og køkkenbutikker i Danmark.

De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram