Jura
Jura

JURA er et schweizisk firma, der er specialiseret i at lave luksus-kaffemaskiner. De har været i gang siden 1931 og er blevet et stort navn inden for automatiske espressomaskiner.

Deres kaffemaskiner er kendt for at være topkvalitet og kan lave alt fra en simpel espresso til mere avancerede kaffedrikke med et enkelt tryk. De er ofte udstyret med den nyeste teknologi, som gør det muligt at justere alt fra kaffestyrke til mælkeskum.

JURA henvender sig primært til kaffeentusiaster og virksomheder, der vil have det bedste af det bedste. Deres maskiner er ikke billige, men mange mener, at kvaliteten retfærdiggør prisen.

Udover kaffemaskiner til hjemmet laver JURA også professionelle modeller til kontorer og cafeer. I Danmark er JURA blevet ret populært blandt folk, der tager deres kaffe alvorligt og gerne vil have en 'barista i køkkenet'.

De bedste tilbud, direkte i indbakken!
Gør som 2.000+ andre og tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev. Få eksklusive rabatter og de bedste produktanbefalinger leveret direkte til dig.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram